آخرین بروز رسانی مارس 3rd, 2021 9:45 ق.ظ

  • در باره ما
  • اساتید حوزه
  • اخبار حوزه
  • بخش آموزش
  • مدرسه خدیجة الکبری (ع)
  • فرهنگی تبلیغی

آخرین مطالب

  • پیام تسلیت در پی ارتحال عالم‌ ربانی‌ آیت‌الله‌ محمدجوادمهدوی‌!‌
  • برگزاری جشن ولادت حضرت علی (ع) درمدرسه جامعه امام صادق(ع).
  • برگزاری جشن میلاد مولای متقیان امیرمؤمنان امام علی (ع) وروز پدر در(کتاب خانه شهیدمحمد منتظری)
  • آخرین خبر از وضعیت سلامتی آیت الله فیاض
  • محفل گرامیداشت میلاد مولود کعبه حضرت امام علی(ع) و روز پدر در جامعه امام صادق(ع) برگزار خواهد شد
  • خانه
  • خانه
  • اخبار کویته
  • اخبار پاکستان
    • اخبار جهان
  • به انتخاب سردبیر
  • شهدا
  • مقالات
  • فوتو بلاگ
    • ویدیو ها
  • آخرین مطالب
    • بخش اردو
  • در باره ما
    • ارتباط با ما

شمّه‌ای از فضایل حضرت فاطمه‌ زهرا (س)

19 Jan 2021 aliramiz آخرین مطالب, فرهنگی تبلیغی دیدگاه‌ها خاموش


970x430_lvl220191216011347
* فاطمه(س) سرشار از ایمان

فاطمه‌‌(س) دست‌آموز پیامبر‌(ص) و شاگرد نکته سنج و مرید پاکباخته آن حضرت و مومن به خدا و روز قیامت بود. فاطمه(س) کسی است که دل او از ایمان، سرشار و دیدگان دلش به دنیای آخرت گشوده بود. او از این جهت اولین و آخرین بود. حضرت رسول اکرم‌(ص) درباره فاطمه زهرا(س) می‌فرماید: «براستی خدای بزرگ قلب و جوارح دخترم فاطمه‌(س) را از ایمان پر کرده است.(۱) و نیز «فاطمه سرور زنان جهان از اولین و آخرین است.»(۲)

ایمان و اعتقاد فاطمه(س) به خدا و رسول او و عالم غیب چنان بود که دنیا را در نظر او خوار و پست کرده بود. همین ویژگی فاطمه‌(س) باعث شد که پدر بزرگوارش او را از پیشگامان در ایمان به خدا خوانده است: «هنگامی که آیه «دوزخ میعادگاه همگی ایشان است که هفت در دارد و برای هر دری سهم معینی از ایشان خواهد بود» (حجر/۴۳) نازل شد رسول خدا‌(ص) با صدای بلند گریست. اصحاب از گریه آن بزرگوار گریستند اما نمی‌دانستند که جبرئیل چه فرود آورده است و از هیبت پیامبر‌(ص) هیچیک از اصحاب توان سخن گفتن با او را نداشتند.

پیامبر‌(ص) چنان بود که چون فاطمه‌‌(س) را می‌دید شادمان می‌شد. به همین جهت سلمان به خانه فاطمه‌‌(س) رفت تا او را از قضیه آگاه سازد و آن گرامی را دید که مقداری جو آسیا می‌کند و می‌گوید آنچه نزد خداست بهتر و پایدارتر است و عبایی پشمین بر تن دارد که دوازده جای آن با لیف خرما وصله شده است. سلمان فاطمه را از ماجرای نزول آیه آگاه کرد. آن گرامی برخاست و با همان عبای وصله‌دار به سوی پیامبر‌(ص) حرکت کرد.

سلمان از مشاهده وضع ظاهری نامناسب فاطمه بسیار متاثر شد و گفت: دریغا دختران کسری و قیصر ابریشم و حریر می‌پوشند و دختر محمد‌(ص) عبایی پشمین بر تن دارد که دوازده جای آن با لیف خرما وصله خورده است! فاطمه‌‌(س) بر رسول خدا وارد شد و عرض کرد: پدر‌جان! سلمان از لباس من تعجب کرده است در حالیکه سوگند به خدایی که تو را به حق مبعوث فرمود پنج سال است که من و علی از اثاث زندگی چیزی نداریم. جز پوست گوسفندی که روزها روی آن به شترمان علوفه می‌دهیم و شب‌ها بستر خواب ماست و بالش سر ما از پوستی است که درون آن از لیف خرما پر شده است.

پیامبر(ص) فرمود: (ای سلمان) دختر من از گروه پیشگامان و سبقت‌گرفتگان (به سوی حق تعالی است).(۳)

درباره ایمان و دینداری فاطمه‌زهرا(س) یک نکته را باید تذکر داد. آن اینکه حضرت زهرا دیندار حقیقی بود نه اعتباری. یعنی آن حضرت چنان نبود که اعتقادات خود را با واکنش‌های دیگران بسنجد بلکه دینداری‌اش و پایبندی‌اش نسبت به احکام و دستورات دینی مطلق بود و به مکان و زمان خاص و شرایط ویژه منحصر نمی‌شد. ملاحظه نمی‌کرد که دیگران در چه نسبتی با او قرار دارند. بلکه نسبت خود را با خدا و دین او می‌سنجید و به اوامر آن گردن می‌نهاد.

در روایات وارد شده که «کوری از فاطمه(س) اذن خواست و فاطمه(س) خود را از او پوشانید پیامبر(ص) خطاب به فاطمه فرمود: چرا خود را از او پوشاندی در حالی که او تو را نمی‌بیند؟ فاطمه زهرا عرض کرد: ای پیامبر خدا اگر او مرا نمی‌بیند من او را می‌بینم و او بوی مرا می‌شنود. پیامبر(ص) فرمود: گواهی می‌دهم که تو پاره تنی من هستی. (۴)

بدین ترتیب فاطمه(س) مطلق بودن اجرای احکام و دستورات الهی را به تمام مسلمانان گوشزد کرد و روش‌ دینداری را آموخت.

در سایه چنین تلاش و ایمانی که فاطمه، فاطمه شد و از هر نجاست و خباثتی مصون ماند، او این‌گونه به مرحله عصمت رسید و مصداق بارز آیه طهارت شد. از پیامبراکرم(ص) نقل شده که فرمود: «اللهم ان هولاء اهل بیتی فاذهب عنهم الرجس و طهرهم تطهیراً؛ بار خدا اینان اهل بیت من هستند، پس آنان را از رجس و پلیدی پاک گردان.» (۵) در کتاب مودت قربی از انس‌بن مالک به نقل از امام علی(ع) روایت شده که فرمود: «رسول خدا(ص) نه ماه همه روزه به هنگام نماز صبح به در خانه فاطمه می‌رفت و می‌فرمود: وقت نماز است ای اهل‌بیت نبوت، «انما یریدالله لیذهب عنکم الرجس اهل‌بیت…» (۶) ابن‌عباس می‌گوید: رسول خدا(ص) فرمود: (من و علی(ع) از یک شجره و ریشه آفریده شده‌ایم پس شما چه می‌گویید درباره شجره‌ای که من تنه آن، فاطمه(س) شاخه‌اش، علی شکوفه آن، حسن و حسین(ع) میوه آن و شیعیان ما برگ‌هایش هستند؟ پس هر آن‌کس که به شاخه‌ای از آن دست آویزد، وی را به بهشت می‌برد. هر که آن را از دست نهد، به آتش جهنم سرنگون می‌شود.»(۷)

* فاطمه(س) هدایتگر مردم

فاطمه‌زهرا(س) همانند سایر معصومان(ع) از دو نوع کمال فردی و جمعی برخوردار بوده است؛ کمال فردی این بزرگواران را باید در ایمان ایشان به خدا و رسول و روز قیامت و عمل بر اساس تقوی جست‌وجو کرد. ولی کمال اجتماعی آنها وقتی تحقق می‌یابد که آنان به دستگیری از مردم اقدام کنند و در صدد حل مشکلات آنان برآیند. البته خودسازی فردی مقدم بر دستیابی به کمال اجتماعی است. چرا که اگر کسی رابطه فردی خود را با خدا در حد اعلا برقرار نسازد، به یقین در عرصه اجتماع با آفت‌ها و موانع زیادی مواجه خواهد شد که به نحوی از انحا مانع از انجام خدمات اجتماعی او خواهند شد.
پیامبراکرم(ص) زهرای مرضیه را مومنی واقعی توصیف کرد. درباره کمال اجتماعی آن حضرت، رسول خدا فرموده است: «به حقیقت خداوند، به برکت علی و فاطمه مردم بسیاری را هدایت فرمود.» (۸) البته خدمات اجتماعی حضرت زهرا(س) به هدایتگری خلاصه نمی‌شود بلکه به سایر مشکلات مردم هم رسیدگی می‌کرد.

* فاطمه‌(س) سرور بانوان دو عالم

وقتی بنده خدا تمام مساعی خود را در اطاعت از پروردگارش به کار گیرد خداوند به کارهای او برکت می‌دهد و مقامات عالی نصیب او می‌کند. این قاعده در مورد حضرت فاطمه زهرا(س) نیز صادق است. آن حضرت تا جایی که می‌توانست به دستورات خدا گردن می‌نهاد و در این راه استقامت می‌ورزید. خداوند هم به پاس زحماتی که فاطمه‌زهرا(س) کشید، او را سرور زنان دنیا و آخرت کرد. پس از طی این مراحل است که پیامبر(ص) درباره فاطمه(س) فرمود: «فرشته‌ای به فرمان الهی نازل شد و به من مژده داد که حسن و حسین(ع) سرور جوانان بهشتند و فاطمه بانوی بانوان بهشتی است.»(۹) صد البته که زنی که سرور بانوان بهشت است، سرور زنان دنیا نیز هست. درباره سروری فاطمه(س) بر زنان دنیا در امالی صدوق می‌خوانیم: «از پیامبر(ص) پرسیدند: آیا فاطمه(س) سرور بانوان دوران خویش است؟ فرمود نه: این مقام را مریم بنت عمران داشت. اما دخترم سرور بانوان همه جهان – از آغاز تا پایان- است.»(۱۰) از پیامبر اسلام روایت شده که فرمود: «بهشت مشتاق دیدار چهار زن است: مریم دختر عمران، آسیه زن فرعون، خدیجه دختر خویلد و فاطمه(س) دختر محمد(ص).»(۱۱) همین روایت را قندوزی از علمای اهل سنت نیز نقل کرده است(۱۲) در صحیح بخاری روایت شده که رسول خدا(ص) فرمود: «فاطمه سرور زنان اهل بهشت است.»(۱۳) و نیز «ترمذی از بریده روایت کرده که گوید: محبوب‌ترین زنان در نظر رسول خدا(ص) فاطمه(س) و از مردان علی(ع) است.»(۱۴)

* فاطمه(س) و حفظ حجاب

از دیدگاه پیامبر(ص) فاطمه(س) کسی است که به طور کامل حجاب اسلامی را رعایت می‌کرد. در این زمینه هم مانند سایر جوانب الگوی کاملی برای زنان در هر عصر و مکانی است. انس‌بن مالک می‌گوید: «رسول خدا(ص) از ما سؤال کرد که بهترین چیز برای زنان چیست؟ ما در جواب ماندیم و پاسخی نداشتیم تا اینکه علی(ع) به نزد فاطمه(س) رفت و او را از سؤال رسول خدا(ص) آگاه ساخت. فاطمه فرمود: بهترین چیز برای زنان این است که به مردان نظر نکنند و مردان نیز به آنها نظر نیندازند. امیر‌المؤمنین(ع) برگشته و رسول خدا(ص) را از پاسخ فاطمه(س) خبر داد. پیامبر اکرم(ص) فرمود: چه کسی این پاسخ را به تو تعلیم داد؟ علی(ع) فرمود: فاطمه(س). رسول خدا(ص) درباره عظمت آن بانوی بزرگ فرمود: فاطمه پاره تن من است.»(۱۵) و نیز «روزی حضرت رسول(ص) از اصحاب خود پرسید: در چه حالی زن به خدا نزدیک‌تر است؟ اصحاب نتوانستند جواب بدهند. چون فاطمه از مسئله آگاه شد عرض کرد؛ نزدیک‌ترین حالات زن به خدا آن است که ملازم خانه خود باشد و از خانه بیرون نرود. حضرت رسول فرمود: فاطمه پاره تن من است.»(۱۶)

البته این سخن به معنای عدم شرکت زن در مسائل سیاسی و اجتماعی نیست بلکه به معنای حفظ ارزش‌های اسلامی در هر صحنه‌ای در اجتماع است. هیچ زنی در اندیشه اسلامی از هیچ فعالیتی ممنوع نیست. بلکه شرط لازم حفظ و رعایت حجاب و سایر ارزش‌های اسلامی است. همچنان که حضرت زهرا(س) برای طلب حق خود در مسجد مدینه حضور پیدا کرد و با سخنرانی غرای خود به دفاع از حق خویش پرداخت.

* فاطمه(س) کوثر امامت

خداوند بندگان نیک خود را در دنیا و آخرت گرامی می‌دارد و در هر دو سرا آنان را به سروری می‌رساند. البته این عنایت نتیجه طبیعی و منطقی زحمات بندگان نیکو است. همچنین متذکر شدیم فاطمه(س) سرور زنان دنیا و آخرت است و این به برکت تلاش‌های آن بزرگوار و عنایت الهی به دست آمده است. وقتی شخصی با چنین وضعیتی بزرگ شود بی‌شک فرزندانی هم که به دنیا می‌آورد همان مسیر را دامه خواهند داد. در این میان دخت گرامی پیامبر اسلام(ص) ویژگی خاص دارد. آن حضرت دارای نفس پاک و روح مطمئن و جسم سالم بود. با این شرایط فرزندانی به دنیا آورد که همانند خودش سرور جوانان دو سرا شدند. این روند همچنان ادامه یافت تا اینکه امام دوازدهم شیعیان از همین سلاله پاک پا به عرصه وجود گذاشت و نعمت کثیر در خاندان نبوت به دست آمد.

پیامبر اسلام(ص) فرمود: «روزی جبرئیل به من فرود آمد و خبر داد که خدا وقتی فاطمه(س) را به ازدواج علی(ع) درآورد، یازده امام معصوم از آن دو به وجود خواهند آمد که برای امت زمان خودشان رهبر و پیشوا خواهند بود و امت، معارف را از امام می‌آموزد چنانکه قوم موسی مشرب و راه خود را به دریا از حضرت موسی(ع) آموختند.»(۱۷)

به همین دلیل است فاطمه‌زهرا(س) از یک ارزش حقیقی برخوردار می‌شود و در دنیا مزار آن حضرت زیارتگاه حق‌خواهان می‌شود و زیارتش همان ثوابی را پیدا می‌کند که زیارت قبر مبارک حضرت رسول(ص) دارد. چه، پیامبر(ص) فرمود: «به راستی خداوند گروهی از فرشتگان را معین فرموده تا از تمام جوانب و اطراف حافظ و نگهبان فاطمه(س) باشند. این گروه در طول حیات و حتی در قبر همراه اویند و بسیار بر او و پدر و شوهر و فرزندانش درود می‌فرستند. پس کسی که بعد از وفاتم مرا زیارت کند مانند کسی است که مرا در هنگام حیاتم زیارت کرده است و کسی که فاطمه(س) را زیارت کند گویی که مرا زیارت کرده است و کسی که علی‌ابن ابی‌طالب را زیارت کند گویا فاطمه را زیارت کرده و کسی که به زیارت حسن و حسین(ع) برود مانند کسی است که علی(ع) را زیارت کرده و کسی که فرزندان آن دو را زیارت کند چنان است که آنان را زیارت کرده است.» (۱۸)

همان‌طور که وجود فاطمه(س) در دنیا کوثر را به دنبال آورد در آخرت نیز سپر بلا و آتش جهنم برای انسان‌های مومن خواهد بود. همچنان‌که پیغمبر اسلام(ص) فرمود: «او فاطمه(س) نامیده شد… چون فاطمه از علم سیراب گشته و شیعیان وی از آتش جهنم به دور هستند.» (۱۹)

* فاطمه(س) ملاک دوستی و دشمنی با پیامبر(ص)

دوستی و دشمنی با اهل بیت(ع) به طور کلی معیار و ملاک دوستی و دشمنی با پیامبر(ص) است. به این معنا که هرکس اهل بیت را دوست داشته باشد، پیامبر(ص) را دوست دارد و دشمنی با آنها به معنای دشمنی با پیامبر(ص) است. اما در این میان فاطمه زهرا(س) ویژگی خاصی دارد.

رسول خدا(ص) فرمود: «کسی که دخترم فاطمه را دوست بدارد، در بهشت با من خواهد بود و کسی که فاطمه را دشمن بدارد جایگاه او جهنم خواهد بود… پس کسی که فاطمه(س) از او خشنود باشد من از او خشنود خواهم بود و کسی که فاطمه بر او غضب کند مورد خشم من خواهد بود و کسی که من بر او خشم کنم خدا بر آن خشم خواهد کرد. وای بر آن کسی که به او و به ذریه و شیعیان او ستم کند.» (۲۰) و نیز فرمود: «کسی که مرا و این دو را (حسنین(ع)) و پدر و مادر این دو را دوست بدارد، در روز قیامت با من و در درجه من خواهد بود.» (۲۱) و در کتاب کنوزالدقایق مناوی آمده است که «خدا غضب می‌‌کند بر کسی که بر فاطمه(س) خشم گیرد و خشنود می‌شود از کسی که فاطمه(س) را خشنود سازد.» (۲۲)

احترام به فاطمه(س) و درود فرستادن بر او به اندازه‌ای اهمیت دارد که باعث آمرزش گناهان آدمی می‌شود. پیامبر(ص) در این باره فرمود: «هر که بر تو (فاطمه) صلوات و درود فرستد خدای متعال گناهان او را می‌آمرزد و او را در هر جایگاهی در بهشت باشم به من ملحق می‌سازد.» (۲۳)

پیامبر(ص) در حدیث بلندی به اهمیت خشنودی و غضب فاطمه(س) پرداخته و به خشم‌آورندگان او را ظالم شمرده و آنان را به جهنم الهی وعده داده است: «ای علی این (فاطمه) ودیعه خدا و رسول اوست. امر خدا و مرا درباره او اجرا کن و البته چنین خواهی کرد.

به خدا سوگند که این مریم کبری است. آگاه باش که به خدا سوگند جان من به لب نرسید مگر آنکه سفارش فاطمه و شما را به خداوند کردم و او خواسته‌ام را برآورد. ای علی آنچه فاطمه می‌گوید انجام بده که من او را به چیزهایی فراخوانده‌ام که جبرئیل به آن فرمان داده است.

بدای ای برادرم! من راضیم از آن کس که دخترم فاطمه از او راضی باشد و نه من بلکه پروردگارم و فرشتگان از خشنودی فاطمه خشنودند. (۲۴)

منابع:

۱-بحارالانوار، ج ۴۳، ص ۲۹، روایت ۳۴
۲- همان، ص ۲۶، روایت ۲۵
۳- قمی، شیخ‌عباس، بیت‌الاحزان، ترجمه محمدی اشتهاردی، ص ۵۰-۴۹

۴- ابن‌مغاذلی، مناقب الامام‌علی بن‌ابی‌طالب، ترجمه سید جواد مرعشی، ص ۲۸۸
۵- صدیقه شهیده، ص ۹۴، به نقل از کشف‌الغمه، ص ۱۴۸

۶- ینابیع المودهًْ، ج۱، ص ۴۰۷
۷- صدیقه شهیده، ص ۷۴-۵ به نقل از مستدرک،‌ج ۳، ص ۱۶۰

۸- صدیقه شهیده، ص ۱۶۰
۹- شیخ مفید،‌ سلسلهًْ مولفات الشیخ‌المفید، ج ۱۳ (الامالی)، ص ۲۳، تحقیق حسین‌الاستاد ولی و علی‌اکبر الغفاری، دارالمفید، بیروت۱۴۱۴

۱۰- فیض کاشانی، ملا محسن، الزهرا، (مجموعه مقالات)، ج ۱، ص ۱۱۴
۱۱- همان، ص ۹۴
۱۲- ینابیع المودهًْ، ج ۱، ص ۳۹۷
۱۳- همان، ص ۴۰۲
۱۴- ینابیع المودهًْ، ص ۴۰۳
۱۵- شوشتری، قاضی نور‌الله، احقاق الحق، ج ۱۰، ص ۲۵۷
۱۶- الزهرا، (مجموعه مقالات)، بخش شیخ عباس قمی، ج ۱، ص ۲۰
۱۷- صدیقه شهیده، صص ۴۷-۴۶، به نقل از دلایل الامامهًْ ابن جریر، ص ۱۸
۱۸- همان، ص ۶۹-۷۰، به مثل از بشارهًْ‌‌المصطفی، ص ۱۶۷ طبع نحف
۱۹- همان، ص ۳۲، به نقل از علل‌الشرایع، شیخ صدوق، ص ۷۰، باب ۱۴۲
۲۰- بحارالانوار، ج ۷۷ ص ۳۸۲
۲۱- همان، ص ۳۸
۲۲- ینابیع، ج ۱، ص ۴۰۵
۲۳- صدیقه شهیده، ص ۳۸
۲۴- الزهراء(مجموعه مقالات)، مقاله سیدعبدالرزاق مقرم، ج ۱، ص ۳۲۲-۳۲۳


  • tweet
(بیانیه حوزه علمیه جامعه امام صادق درمحکومیّت اهانت به امام زمان (عج) حضور انبوه زائران در نجف اشرف برای گرامیداشت سالروز شهادت حضرت فاطمه(س)+ تصاویر

aliramiz

Related articles
  • پیام تسلیت در پی ارتحال عالم‌ ربانی‌ آیت‌الله‌ محمدجوادمهدوی‌!‌
    پیام تسلیت در پی...

    03 Mar 2021 ۰

  • برگزاری جشن ولادت حضرت علی (ع) درمدرسه جامعه امام صادق(ع).
    برگزاری جشن ولادت...

    28 Feb 2021 ۰

  • برگزاری جشن میلاد مولای متقیان امیرمؤمنان امام علی (ع) وروز پدر در(کتاب خانه شهیدمحمد منتظری)
    برگزاری جشن میلاد...

    28 Feb 2021 ۰

  • آخرین خبر از وضعیت سلامتی آیت الله فیاض
    آخرین خبر از وضعیت...

    27 Feb 2021 ۰

موارد بیشتر در این موضوع
  • پیام تسلیت در پی ارتحال عالم‌ ربانی‌ آیت‌الله‌ محمدجوادمهدوی‌!‌
    پیام تسلیت در پی...

    03 Mar 2021 ۰

  • برگزاری جشن ولادت حضرت علی (ع) درمدرسه جامعه امام صادق(ع).
    برگزاری جشن ولادت...

    28 Feb 2021 ۰

  • برگزاری جشن میلاد مولای متقیان امیرمؤمنان امام علی (ع) وروز پدر در(کتاب خانه شهیدمحمد منتظری)
    برگزاری جشن میلاد...

    28 Feb 2021 ۰

  • آخرین خبر از وضعیت سلامتی آیت الله فیاض
    آخرین خبر از وضعیت...

    27 Feb 2021 ۰


تلویزون محلی : النور فیملی کیبل

www.jispk.com https://www.facebook.com/GuftagoiRooz
  • محبوب ترین
  • آخرین ها
  • تگ
  • ان الحسین المصباح الهدی وسفینه الجاه
    ان الحسین المصباح الهدی وسفینه...

    19 Dec 2009 ۱

  • کویته: شخص انتحاری در هزاره تاون به جهنم واصل گردید.
    کویته: شخص انتحاری در هزاره تاون...

    28 Jul 2013 ۱

  • زخم عاشورا همیشه تازه است؛ گرامی داشت از روزی اربعین حسینی در کویته پاکستان.
    زخم عاشورا همیشه تازه است؛ گرامی...

    03 Dec 2015 ۱

  • بزرگترین همایش مذهبی ـ سیاسی جهان و بهت رسانه های غربی از تجمع میلیونی
    بزرگترین همایش مذهبی ـ سیاسی...

    11 Dec 2014 ۱

  • عثمان سیف الله، خطرناک ترین تروریست لشکر جهنگوی در کویته کشته شد
    عثمان سیف الله، خطرناک ترین...

    16 Feb 2015 ۱

  • مراسم فاتحه خوانی حاجیه مرحومه زوجه حاجی محمد عزیز مرحوم
    مراسم فاتحه خوانی حاجیه مرحومه...

    14 Mar 2017 ۱

  • پیام تسلیت در پی ارتحال عالم‌ ربانی‌ آیت‌الله‌ محمدجوادمهدوی‌!‌
    پیام تسلیت در پی ارتحال عالم‌ ربانی‌ آیت‌الله‌ محمدجوادمهدوی‌!‌

    03 Mar 2021 ۰

  • برگزاری جشن ولادت حضرت علی (ع) درمدرسه جامعه امام صادق(ع).
    برگزاری جشن ولادت حضرت علی (ع) درمدرسه جامعه امام صادق(ع).

    28 Feb 2021 ۰

  • برگزاری جشن میلاد مولای متقیان امیرمؤمنان امام علی (ع) وروز پدر در(کتاب خانه شهیدمحمد منتظری)
    برگزاری جشن میلاد مولای متقیان امیرمؤمنان امام علی (ع) وروز پدر در(کتاب خانه شهیدمحمد منتظری)

    28 Feb 2021 ۰

  • آخرین خبر از وضعیت سلامتی آیت الله فیاض
    آخرین خبر از وضعیت سلامتی آیت الله فیاض

    27 Feb 2021 ۰

  • محفل گرامیداشت میلاد مولود کعبه حضرت امام علی(ع) و روز پدر در جامعه امام صادق(ع) برگزار خواهد شد
    محفل گرامیداشت میلاد مولود کعبه حضرت امام علی(ع) و روز پدر در جامعه امام صادق(ع) برگزار خواهد شد

    24 Feb 2021 ۰

  • محفل گرامیداشت میلاد مولود کعبه حضرت امام علی(ع) و روز پدر در جامعه امام صادق(ع) برگزار خواهد شد
    محفل گرامیداشت میلاد مولود کعبه حضرت امام علی(ع) و روز پدر در جامعه امام صادق(ع) برگزار خواهد شد

    24 Feb 2021 ۰

آیت الله فیاض اخبار اخبار جهان اخبار حوزه (جامعه الامام الصادق ع ) اخبار پاکستان اخبار کویته اسامی شهدا اعتصاب افطاری افغانستان انفجار بحرین برای اظهار همدردی با مردم کویته شهر کراچی و کویته امروز تعطیل عمومی اعلان گردیده. تمام مراکز تجاری و دکانها بسته اند. تحصن تشییع جنازه تظاهرات تهران جاغوری جامعه امام صادق جشن نیمه شعبان حزب الله حضرت آیت الله العظمی فیاض حمله انتحاری راهپیمای رسم چهلم رژه تابوت ها از کویته تا تورنتو! سال تحصیلی سانحه علمدار رود سانحه هزاره تاون سفارت پاکستان سید حسن نصر الله شهدای علمدار رود عربستان علمدار رود عکس عید عید الاضحی غدیر فوتو بلاگ ماه محرم محفل قرآن محموعه مطالب نوشته شده توسط عباسعلی جاوید هزاره هزاره تاون پیام پیام حضرت آیت الله العظمی محسنی کراچی کشف اسحله کوئٹہ کویته یکجهتی کونسل کویته، مستونگ
  • سلام علیکم از دوستان عزیز ، کسی از تأسیس مدرسه علمیه در کویته پاکستان در سال 1966 میلادی برابر با...

    51 سالپیش

  • خدا را سپاس که استاد صحت یافتند ، متاسفانه با همه نو اوری ها در جامعه هزاره هنوز جای شخصیت های از د...

    51 سالپیش

  • حضور سرور ارجمند حاج اقای اسدی عرض سلام واحترام دارم خبر درگذشت بانوی مومنه مایه حزن اندوه مان ...

    51 سالپیش

  • سلام ... قشنگ بود ممنون میتونم از یکی از این عکس ها تو یه بنر اطلاع رسانی هیئت استفاده کنم ؟...

    51 سالپیش

  • خدار هزاران بار سپاس که این جنایتکار به جهنم واصل شد....

    51 سالپیش

  • درود بر شما جناب رامیز با زحمات خالصانه تان سایت جامعه را زنده نموده اید. بنده به دلیل گرفتاری رساله...

    51 سالپیش

  • شعر
  • شهدا
  • فرهنگی تبلیغی
  • رحلت پیامبر اعظم، معراج وصال اوست با حضرت دوست. رحلت جانسوزش را به عاشقان رسالتش تسلیت می گوییم.
    رحلت پیامبر اعظم، معراج وصال اوست با...

    28 Oct 2019 دیدگاه‌ها خاموش

    •. •. •. •. • پیام تسلیت رحلت پیامبر •. •. •. •. • نه تنها ماتم جان سوز پرچمدار توحید است که هستى شد سیه پوش امام ممتحن...
    ادامه مطلب
  • نسیم عشق
    نسیم عشق

    17 Mar 2019 دیدگاه‌ها خاموش

    نسیم عشق وزیدن گرفت در جان‌ها بهار نور رسیده پس از زمستان‌ها   خبر دهید به فطرس، سر آمده تبعید دوباره بال بزن بر فراز...
    ادامه مطلب
  • در رثای ام البنین (س): «خوب بود این دم آخر پسرانت بودند!»
    در رثای ام البنین (س): «خوب بود این دم آخر...

    19 Feb 2019 دیدگاه‌ها خاموش

    سیزدهم جمادی‌الثانی، یادآور روزی غم انگیز است؛ روزی که در آن مادری فداکار و بانویی با عظمت از تبار دلاوران، به سوی معبود...
    ادامه مطلب
  • دعای زائران برای رهایی دنیا از کرونا در حرم امامین عسکریین (ع)
    دعای زائران برای رهایی دنیا از کرونا در...

    16 Feb 2021 دیدگاه‌ها خاموش

    همزمان با سالروز شهادت امام هادی (علیه السلام) جمعی از زائران در حرم آن حضرت حضور یافته و به عزاداری پرداختند. عزاداری در...
    ادامه مطلب
  • حضور انبوه زائران در نجف اشرف برای گرامیداشت سالروز شهادت حضرت فاطمه(س)+ تصاویر
    حضور انبوه زائران در نجف اشرف برای...

    19 Jan 2021 دیدگاه‌ها خاموش

    شهر نجف اشرف مملو از زائرانی شده است که از استان های مختف عراق برای گرامیداشت سالروز شهادت حضرت صدیقه فاطمه زهرا(س) در...
    ادامه مطلب
  • مخفی بودن قبر حضرت زهرا(س) از آیات بیّنات است
    مخفی بودن قبر حضرت زهرا(س) از آیات بیّنات...

    12 Jan 2021 دیدگاه‌ها خاموش

    آیت‌الله‌ شبیری زنجانی اظهار داشتند: در مشخص نبودن قبر مطهرّ حضرت زهرا(سلام الله علیها) [و روز شهادت آن حضرت] مصلحتی وجود...
    ادامه مطلب
  • برگزاری جشن ولادت حضرت علی (ع) درمدرسه جامعه امام صادق(ع).
    برگزاری جشن ولادت حضرت علی (ع) درمدرسه...

    28 Feb 2021 ۰

    مراسم جشن میلاد نخستین اختر فروزان امامت و ولایت، مولی الموحدین، مولود کعبه شاه عرب امیر مومنان حضرت امام علی(ع) ازسوی...
    ادامه مطلب
  • برگزاری جشن میلاد مولای متقیان امیرمؤمنان امام علی (ع) وروز پدر در(کتاب خانه شهیدمحمد منتظری)
    برگزاری جشن میلاد مولای متقیان...

    28 Feb 2021 ۰

    گزارش تصویری از: برگزاری جشن میلاد مولای متقیان امیرمؤمنان امام علی (ع) وروز پدر، روز جمعه درمرکزفرهنگی (کتاب خانه...
    ادامه مطلب
  • محفل گرامیداشت میلاد مولود کعبه حضرت امام علی(ع) و روز پدر در جامعه امام صادق(ع) برگزار خواهد شد
    محفل گرامیداشت میلاد مولود کعبه حضرت...

    24 Feb 2021 ۰

    ضمن عرض تبریک به مناسبت فرا رسیدن (سیزدهم رجب) سالروز ولادت مولای متقیان حضرت امام علی (ع) و همچنین روز پدر! امید است که در...
    ادامه مطلب

به انتخاب سردبیر

  • ملت دانا واگاه
    ملت دانا واگاه

    07 Jan 2021 دیدگاه‌ها خاموش

  • تحصن ودادخواهی ادامه دارد
    تحصن ودادخواهی ادامه دارد

    05 Jan 2021 دیدگاه‌ها خاموش

  • مشکل هزاره های حکومتی، مشکل فراگیر وجانسوز فراتر از گلوی بریده ای تبسم وکارگران معدن سنگ است.
    مشکل هزاره های حکومتی، مشکل...

    04 Jan 2021 دیدگاه‌ها خاموش

  • ازهیچ کوششی در حمایت از مردم مظلوم فلسطینی دریغ نخواهندکرد
    ازهیچ کوششی در حمایت از مردم...

    06 Jul 2020 دیدگاه‌ها خاموش

  • فرافگنی، وجمود فکری ، هوراکشیدن برای منافع شیطان بزرگ
    فرافگنی، وجمود فکری ، هوراکشیدن...

    15 Jun 2020 دیدگاه‌ها خاموش

  • بیگ لالی صاییب اسمانی شد
    بیگ لالی صاییب اسمانی شد

    30 Apr 2020 دیدگاه‌ها خاموش

مارس 2021
ش ی د س چ پ ج
« Feb    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

بایگانی

امار سایت

  • کاربران حاضر: 1
  • بازدید امروز: 7060
  • بازدید دیروز: 12295
  • کل نوشته‌ها: 2528
  • کل دیدگاه‌ها: 55
Copyright 2019 Themeloy / All rights reserved
  • در باره ما
  • ارتباط با ما