بسمه تعالی
امروز به تاریخ 9-3-2018 روز جمعه به مناسبت تولد دخت گرامی پیغمبر اکرم و گرامی داشت روز مادر و زن محفل با شکوه در مسجد خاتم الانبیاء واقع در سلایکت ، علمدار رود برگزار گردید.
در این محفل جشن که از طرف یکی از سادات حیدری برگزار شده بود، جمع کثیری از سادات و دیگر مؤمنین شرکت کرده بودند.
این جشن نورانی با تلاوت از کلام الله مجید آغاز شد و بعداً تعداد از جوانان با سرود خواندن و مداحی در باره بزرگواری فاطمه زهراء و این روز نورانی مجلس را با شکوه تر ساخت ! و سپس از امام جمعه کوئته خواسته شد تا ایراد سخن کند.
حجة الاسلام والمسلمین حاج آقای اسدی امام جمعه شهر کوئته و پرنسپل جامعه امام صادق(ع) ضمن میمنت و مبارک بادی تولد فاطمه زهراء و روز مادر/زن با قرائت حدیث از پیفمبر که فرمود: “فاطمة اعز البریة علی” به دو مسأله بسیار حیاتی اشاره کرد که ذیلاً ذکر شده!
مساله اول ترویج یا شناساندان شخصیت فراموش شده حضرت زهراء (س)
استاد معظم له افزودهمچنان که شخصیت حضرت زهراء در دوران زندگی پربرکتش نشاناخته ماند در دوران معاصر ناشناخته تر شده است!
در دوران زندگی آن بانوی استقامت، بجز از رسول خدا (ص) و حضرت علی(ع) کسی دیگر فاطمه (س) را نشاخته بود.
اما در دوران معاصر هیچ کسی حضرت زهراء (س) را آنچنان که شایسته باشد نشناخته و نشناسانده و کسی هم نمیتواند آن بانوی کمال یافته را بجز گوشه از زندگی اش شرح و توضیح دهد!
ولی تا جائیکه امکان دارد باید سادات و مؤمنین (مخصوصاَ سادات ومؤمنین حاضرین در مجلس) و علمآء این نقش را با ترویج فرهنگ فاطمی عملاً اجراء کند!
مثل برگزاری روز تولد آن بانوی با فضیلت وسعی براین باشد که هر چه با شکوه تر برگزار گردد. برای اینکه اگر ماوشما که خودرا پیروی این خاندان عصمت و طهارت میدانیم، کوتاهی کنیم پس چطور میتوانیم از دیگران توقع داشته باشیم، که روز ولادت فاطمه زهراء(س) را جشن بیگیرد یا به عنوان روز زن گرامی بیدارد؟
و دیگر برگزاری ایام سوگواری دهه فاطمیه است که هر ساله گستردتر میشود. دهه فاطمیه باید مثل دهه محرم سوگواری باشد ودر مجالس از شخصیت و الگوه قراردادن آن مظهر تام برای زنان جامعه امروزی گفتگوشود.
مسأله دوم!
امام جمعه کوئته روز تولد فاطمه زهراء(س) را روز مادر/زن خواند گفت:
چنانچه شما شاهید بودید که روز گذشته را به عنوان روز مادر یا روز زن در خیلی کشورها جشن گرفتنند ولی معلوم نیست به چه علت جشن گرفتند! آیا کدام آزادی برای زن قائل شدند یا علت خاص دیگر دارد! درحالیکه تولد حضرت فاطمه زهراء(س) بزرگترین افتخار است که نصیب این کره خاکی شد !
فاطمه زهراء مظهر و جود کامل یک زن در اجتماع است! آیا این بجا نیست که از همچین روز به عنوان روز زن و مادر تچلیل شود!
که اگر یک زن هر چه بیشتر سیرو سلوک فاطمه زهراء را برای خود انتخاب و سپس عمل کند زندگی با آبرومندانه تری خواهد داشت! از هر ابعاد زندگی بی بی دو عالم راهگشاهی همه مشکلات خانوادگی جامعه ماست!
غلط فهمی نشود که فاطمه زهراء(س) تنها زن خانه نشین بود! نه بلکه آنجاکه حرف حق در میان است حضرت فاطمه(س) با کمال وقار و حجاب ازمنزل بیرون آمده و برای گرفتن حق در مسجد میرود و با کمال شجاعت از حق خود دفاع میکند! ودیگر جلوه هایی بسیار زیبا و دیدنی ازهر گوشه زندگی، مخصوصاً رفتار و گفتار فاطمه زهرا(س) در عرصه حجاب و عفاف گزارش شده است که می باید سرمشق دختران و زنان ما در زندگی قرار گیرد.